besök

Idag fick vi finbesök !! ;o)    Annelie och Martin dök upp för en promenad till skogen.  Lilla valpen lämnade de hemma tillsammans med Rebecca. Idag var det Martin och Tjejernas tur att komma iväg på en egen utflykt.

Regnet hängde hotade över oss men inte en droppe kom det, men pga av väder och mygg hade vi nog klätt oss i mesta laget. Liiiite varmt och klibbigt blev det. Hundarna hittade dock, som alltid, svalkande lerpölar och vattenhål.
Vi andra hittade istället en hel massa av Skogens Guld !!! Vet aldrig att det funnits såååå mycket svamp så tidigt på året. Vi som dessutom haft det VÄLDIGT torrt länge.



 



Efter ett par timmar var vi tillbaka hemma igen. Blev en fika innan vi tog med Ebba och Martin ner till grustaget för ett minipass apportering.
Ebba är mycket piggare nu och var glad åt både skogspromenaden och träningen.  Höll till på öppet fält. Ebba började. Blev en kort markering (ca 30m ) framför ensilagebalarna.  Liiiite lätt i rumpan och gränsfall att det räknades som knallning.
Ytterligare en markering exakt likadan men nu med skott.  Inga problem och lite stadigare i rumpan.  Avslutade med ännu en markering fast nu utan skott igen.
Är MYCKET nöjd med Ebbas insats !!!! Apportering går riktigt, riktigt bra just nu men då tränar vi ofs. bara med väldigt lite störning och själva eller endast tillsammans med Annelie och Martin.

Martin fick göra samma sak som Ebba innan vi vände hemåt var och en till sig. Nu är det snart dags föross att ta en tur till Herstaberg och hälsa på Lilla Valpis !!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0