Utställning


 


Idag drog vi iväg på äventyr.  Vi följde med Annelie och hennes grabbar som resesällskap till Kvänum och Open Show.
Nu var kanske inte utställningen så mycket till äventyr i alla fall inte enligt hundarna men vi hann vara med om lite av varje innan vi sent om sider kom hem. ;D


Det är ett bra tag sen Annelie frågade om vi hade lust att göra sällskap ner till Kvänum på hundutställning. Blev lite (men bara lite) sugen att passa på att ställa ut Ebba när vi ändå skulle följa med, men då det visade sig vara Lena Widebeck (Ebbas uppfödare) som skulle vara domare kändes det inte särskilt lämpligt. Så den enda som fick springa vänstervarv idag blev Theo.


Start klockan 9.00 gjorde att vi gav oss av hemifrån redan kl 05.00 på morgonen. Resan ner gick utan problem och kvart över 8 var vi på plats i Swegon hallen i Kvänum.  Tror det var ett 80-tal hundar anmälda men gott om plats. Skönt att slippa ett kallt ridhus !!!!


 
                                        Gps:en tog oss enkelt och smärtfritt till rätt adress.


 
                                     Snart dags att äntra ringen för Theo och Annelie.


Annelie och Theo sprang till sig en 2:a plats med toppenkritik. Bra jobbat !!!!!!!!!  men därefter var deras insats slut och vi kunde istället ägna oss åt fika och kolla in de andra klasserna.



                                              Fikadags (i alla fall för de tvåbenta) ;D



                                 Vissa tyckte inte utställning var särskilt roligt lördagsnöje !!!!


 
                                 "jag tycker inte heller det är så himla kul så det så" !!!!!!!! ;o)


 
                                  Kanske hade det varit roligare om man fått varit med därute i ringen.


Framåt ett-tiden kände vi oss rätt nöjda och bestämde oss för att vända hemåt. Då skulle vi även ha gott om tid att hitta ett fint ställe att rasta hundarna ordentligt och kanske t.o.m. få till lite apporteringsträning. 
Men vi passerade mil på mil utan att hitta något bra stopp. Bestämde då att ta oss ända till Gränna där det är så fint nere vid färjan och finns en härlig strand och lång strandpromenad.
Sagt och gjort åkte vi Non-Stop hela vägen dit.  När vi sakta tog oss genom stan ner till färjan fick Annelie plötsligt se att vi lämnade efter oss en rökridå av tjock vit rök bakom oss.  Attans oxå !!!! Turbon hade brakat ihop !!!! Vad gör man då med 4 hundar 2 vuxna och en massa packning ?!?!?!?!


Annelie plockade fram telefonen och ringde lite goda vänner och tänk vilka snälla människor det finns.  Britta satte sig direkt i bilen för att hämta hem oss. Tusen, tusen tack för det Britta !!!!!

Medan vi väntade på henne fick hundarna 1 timmas promenad utmed Vättern och vi hann även få i oss lite mat innan vi åter var på väg hemåt.  Annelies bil fick vi lämna där på en parkering för hämtning vid ett senare tillfälle.


Inte särskilt roligt avslut på en trevlig dag men tack och lov ändå att allt löste sig och vi sent om sider äntligen kom hem.  Kanske ska vi åka på äventyr på närmre håll i fortsättningen. ;D



Kommentarer
Postat av: Brita, Siri och Smilla

Vad gör man inte för vänner i nöd!!! Men det är helt okej om ni håller er på närmare håll i fortsättningen!

2011-11-13 @ 16:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0