Gårdeby

 
 
 
 
Onsdag och dags för "mitt-i-veckan"-träning.  Det har flyttats på kvigor här hemma vilket gjorde att det blev ledigt på bra träningsmark.
Bestämde att vi skulle passa på att utnyttja tillfället så på eftermiddagen dök Annelie och grabbarna upp.
 
 
Grabbarna hade spring i benen och vi hade sovit hela förmiddagen så innan vi satte igång blev det en rejäl rastpromenad ner till Lindängen så hundarna fick rusa av sig ordentligt och ta ett svalkande bad i sjön.
 
 
 
 
            
 
 
 
Idag körde vi äldsta först för en gång skull och Millie och Martin fick starta. Körde båda samtidigt vilket ger bra träning på att vänta på sin tur samt att sitta tyst och stilla när det kastas till den andra.
Körde linjetags/markeringsövningen som vi kört några gånger nu där vi var uppställda mitt emot varandra. Ett utlagt Linjetag, markeringar en bit innan och avslutningsvis hämta det utlagda linjetaget. Mycket bra jobb av både Millie och Martin !!!  Blev inga kort tagna här eftersom vi båda förde hund och bara den som inte har hund  fotograferar.
Innan vi gick tillbaka till bilarna blev det markeringar över traktorvägen. Även nu stod vi mitt emot varandra och kastade.
 
 
Ebba och Theo var lite upprörda över att ha fått sitta i bilen och vänta så Annelie och bestämde oss för fika tills alla lugnade ner sig och vi kunde sätta igång och jobba igen.
 
 
                               Millie kopplar av vid fikat, nöjd med dagens arbete....
 
 
Ebba blev allra sist ut idag.  Trots ganska lång väntan var hon inte speciellt uppvarvad utan verkade ha huvudet med riktigt bra.
För hennes del blev det bara fokus på linjetag och att springa fler gånger till samma ställe även om man inte sett något läggas ut. Säger Matte "spring-rakt-ut" så finns det en dummy där att hämta.
Tror vi slarvat bort lite av den grund som funnits i linjetagsträningen men idag verkade vi hitta tillbaka till gamla formen igen.
 
 
                        
                                                 Äntligen var det dags för Ebba !! :D
 
 
           
                                                Linjetag, linjetag, linjetag....... ;D
 
 
                                                      ............. och roligt var det !!!
 
 
 
 
 
 
innan vi avslutade dagen och åkte hem blev det lite mer spring, bad och bus nere i grustaget.  Vilket hundarna var mycket nöjda med !!!  ...........och jag tror Mattarna var MYCKET nöjda med alla hundarna.
 
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0