Rally 4

                                             
 
 
Efter dagens apporteringsträning på Händelö hann vi knappt hem och äta innan det var dags att ge sig iväg igen.
Varannan onsdag är det ju dags för Rallylydnadsträning för Ebba och mig.
Millie brydde sig inte alls om att vi åkte iväg men Ebba var pigg på att ge sig ut på mer äventyr. Vi samåker med Yvonne och Spike och idag var det hennes tur att köra.
 
Kom dit i god tid så vi hann gå en halvtimmes promenad innan det var dags att sätta igång. 
 
En trevlig bana som egentligen inte var svår men rolig och en del små klurigheter.  Nu tränar vi inget speciellt på rallylydnaden mellan träningstillfällena utan är mest med för att få rolig aktivering och social träning. Ebba kan visserligen momenten även om de kanske inte är precis tävlingsmässiga. Dock brukar det varje gång vara olika saker som inte riktigt vill sig.
Idag var det "sitt framför" som Ebba helt plötsligt tyckte var JÄTTESVÅRT !!!  Däremot gick "sitt, stå", som var problem sist, alldeles utmärkt idag....... hmmmm....
 
Som vanligt hann vi gå banan tre gånger och där emellan träna på dagens svårigheter (läs "sitt framför"). Ebba var lite ofokuserad och släppte kontakten lite nu och då även om hon gjorde momenten rätt. Tror nog hon var lite trött ikväll ändå efter träningen under dagen.  Yvonne och jag blev sist kvar och passade på att köra lite inkallningar igen. Både en och en, kors och tvärs och även samtidigt.  Ebba skötte sig strålande och var JÄTTEDUKTIG !!! (ja även Spike men han får blogga själv ;D )
 
När vi kom hem tog vi en långpromenad så även Millie fick komma ut, sen tror jag Matte var tröttast av oss allihop.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0