Onsdagsträning

Så var det onsdag igen och dags för lite träning mitt i veckan. :D Blev en sväng till Sörsjön tillsammans med Annelie och grabbarna. Länge sen vi var där nu och sen hade vi en tanke att vi nog skulle hinna med att ta upp Annelies båt. Borde vi ju ha räknat ut att träningen skulle ta all tid och sen var det snart mörkt. ;)
 
Sök och stadga stod på planeringen. Uppvärmningspromenad först som vanligt därefter la jag ut ett sök medan Annelie och Theo tittade på.
Idag blev det smalt (ca 20m) och lite djupare (ca 50-60m) Tre apporter utlagda. En ganska nära i vänsterkanten, en mer i mitten till höger och en längst ut.
Utan att vi tänkte på det hade man sjön ganska nära bakom sig när man skickade, vilket visade sig bli en liten störning när det var dags att jobba.
 
Theo körde söket först och skötte sig kanonbra !!! Därefter dök Ancki upp och gjorde oss sällskap innan det var Ebbas tur på söket.
Ebba fick samma apporter som Theo men jag la till ytterligare 1 apport nästan längst ut i högerkant, samt att jag la ut en dummy som linjetag åt andra hållet.
 
 
Trots att rutan var välvallad och Theo jobbat där innan var Ebba ganska ofokuserad och hade väldigt svårt att hålla sig inom området. Gång på gång var hon långt ut till höger och gjorde en stor lov ända ner till sjön. Första gången sprang hon dessutom på det utlagda linjetaget och plockade med sig det in.
Plockade bort linjetaget och lät henne plocka in 3 st på söket innan jag hämtade den sista själv. Blev en hel del att klura på där för så här brukar hon definitivt inte bete sig på sök.
 
Skönt att ha några att bolla idéer med !!! Nästa gång blir det nytt upplägg.
 
 
Så småningom blev det Millies tur (när vi fått i oss lite fika)  Tränade vidare på stadgan. Två kastare ute. Först fick vi göra om några gånger eftersom Fröken var lite lätt i rumpan. ;D Visserligen är hon lättstoppad redan efter första galoppsprånget men minsta antyda att lätta på baken innan Matte gett kommando resulterade i att vi gjorde om och se sen funkade det kanonbra !!!!!!!!! avslutade med en dubbelmarkering och jag är supernöjd med min Lilla Iller !!!
 
 
Även Ebba fick komma ut och träna stadgan. Lite upp i varv men klarade att hålla ihop. Gjorde om en gång först då rumpan lyfte lite men sen satt hon hur stadigt som helst. Däremot kom det lite små små pip precis i starten så det får vi klura på vidare på.
Blev ett sån't där träningspass när man känner sig riktigt nöjd när man åker hem !!!!!!!!!!!!!!! Glömde t.o.m. plocka ut kameran från bilen. ;D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0