Bassängsim

 
 
 
Idag var det dags för Millies 3:dje simtillfälle på Norsholm rehab. Nu har Millie verkligen kommit på hur roligt det är med både Lotta och simningen !!!
 
Inga tveksamheter alls att gå i från rampen längre. Idag tog vi även bort sista linan (förra veckan åkte den ena bort) och hon fick simma själv, vilket hon gjorde så fint fram och tillbaka.
Fina vändningar men helst bara åt höger......hmmmm.....lite "högervriden" av all lydnadsträning kanske ???
Även om hon inte slår i kanten vill Lotta helst att hon vänder bort från kanten så vänster sväng åt ena hållet och högersväng åt andra.  Tror säkert det kommer de närmsta gångerna. Vi börjar få in kommandot "vänd" och idag räckte det att Lotta bara stod vid kanten och pekade lite med fingret för att det skulle bli en vänstersväng så det kommer säkert fixa sig.
 
Hemma tränar vi en hel del på fotgående på höger sida så kanske hon blir lite rakare :D
 
Förra veckan gick vi igenom massage och idag blev det genomgång av lite streching.  Vi har även fått träningsprogrammet utökat så det går framåt !! :D Lotta var väldigt nöjd hennes form nu och de sista veckorna har hon hållt sin idealvikt på 26,3 kg. Med andra ord ser det väldigt bra ut just nu !!!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Härligt att det går åt rätt håll<3

2012-09-08 @ 21:40:15
Postat av: Ann-Sofie

Skööönt att det blir bättre o bättre. Heja iller Millie <3

2012-09-09 @ 22:27:02
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0