Halvtid

 
 
 
Idag var det dags för 5:e gången på simmet och vi är då halvvägs på våra 10 rehabgånger. Är så nöjd med alla framsteg och nu känner vi oss hemtama både Millie och jag med hela proceduren.
 
 
Idag ökade vi på ytterligare 1 min x 3 så simtiden blev 6 + 6 + 6 minuter. Andra och tredje passet blev dessutom med en storlek mindre på flytvästen så Millie fick jobba lite extra. Inga problem och hon skjuter på bra med bakbenen så belastningen inte blir för stor i fram. Nu ska vi fortsätta med den mindre flytvästen framöver får vi se.
 
Det blev stretching och Sussi kände även igenom henne och allt kändes bara bra !!! Idag gick vi oxå igenom städningen som vi ska göra efter oss när vi börjar frisimma.
 
Har en hel del funderingar på hur jag ska lägga upp hösten så vi får en bra fördelning på alla aktiviteter. Tanken är att både Ebba och Millie ska simma två gånger i veckan. Apporteringen kommer vi givetvis fortsätta med 1-2 gånger / vecka. Sen ska det även bli Rallylydnad i ridhus men då bara varannan vecka. Så ska Matten jobba lite däremellan. ;D Nu gäller det att försöka få ihop en bra planering av det hela. Gillar att ha fasta dagar för olika aktiviteter men kanske skulle det passa bättre att ha det rullande (typ simma var 3:dje eller var 4:de dag) Det är ju så mycket annat som ska klämmas in emellan oxå
 
 
     
                                                            Paus på rampen !!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0