Alpha Ohm 6

Idag var det dags för ett nytt besök hos Pernilla och Alpha Ohm.  Vi skulle vara där så sent som kl 17.00 så vi bokade en tid med Johanna och hennes hundar innan för en promenad i stan.  Blev en lugn skön promenad på 1½ timme innan det var dags för oss att gå in och springa på bandet.
 
 
Först kände Pernilla igenom Ebba och tyckte nog att hon var lite mer spänd över ryggmusklerna igen. Inte så mycket som första gången vi var där men sämre än det var sist.  (kanske påverkat av att vi slarvat med träningen i Växjö eller bara tillfälligt för dagen)
 
 
Därefter var det dags att gå upp på bandet.  Ebba blir lite rastlös medan vattnet fylls på så idag fick hon sätta igång lite sakta skritt medan det sista fylldes på.
Precis som förra gången fick hon lite högre vattennivå och det blev 10 min i rask trav.  Tyckte det gick riktigt bra och hon kunde sänka huvudet flera gånger istället för att titta uppåt på mig. Hon blev inte så jättetrött heller.
 
 
Eftersom vi gick en promenad med Johanna innan fick även Millie vara med idag. Pernilla erbjöd henne att få ligga på vibben medan Ebba sprang på bandet, men eftersom hon aldrig gjort det tidigare ville hon inte ligga kvar själv.
Ebba däremot gillar verkligen vibben numera och idag somnade hon till på slutet.
 
 
Nu ska vi ligga i med träningen hemma får vi se hur det ser ut när vi kommer om två veckor igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0