Ebbas 4:e träningsvecka

Dagarna rullar på och jag är ganska flitig med Ebbas extra träning, känns som vi börjar få till lite rutiner. Den här veckan blev ett par dagar extra eftersom det inte var dags för återbesök förrän torsdagen.
Så här har i alla fall vår vecka sett ut för Ebbas del :
 
Onsdag 27/3 :    Morgonpromenad med vikterna på i både jogging och skritt i snö.  5 varv på stegen även här med vikterna på. stretch.
 
 
Torsdag 28/3 :    Morgonpromenad med vikter då vi även körde lite terrängträning samt backa och sidosteg över stock med vikterna på. Stegen och stretching när vi kom hem.  På eftermiddagen blev det terrängträning i skogen.
 
 
Fredag 29/3 :    Morgonpromenad till Åkerby (ca 3 km t.o.r ) vikterna på. Stegen samt stretching. På eftermiddagen var vi ett gäng som hade apporteringsträning här i Gårdeby som fick bli dagens "Off-road"
 
 
Lördag 30/3 :    Morgonpromenad tillsammans med Lina och hennes hundar.  Stegen + stretch. På lunchen blev det bus ute i kohagen tillsammans med Andreas. På eftermiddagen tog vi en långpromenad med vikterna och varvade olika travtempon (oj nu fick Matte jogga lite oxå ;D )
 
 
Söndag 31/3 :    Morgonpromenad med vikterna sen tog vi vilodag till resten !!!
 
 
Måndag 1/4 :    Morgonpromenad med vikterna. På eftermiddagen blev det apporteringsträning i Klinga.
 
 
Tisdag 2/4 :    Idag blev det en massa bakdelsövningar i trädgården samt stegen. På lunchen körde vi terränggående i kohagen. kvällspromenad med vikterna på i varierat tempo
 
 
Onsdag 3/4 :    Långpromenad på morgonen med både vikterna och "off-road"träning. Apporteringsträning tillsammans med Gunilla på em.
 
 
Torsdag 4/4 :    Dags för nytt besök på Alpha Ohm !!!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Fantastiskt vad strukturerad du är o kanon att ni får till alla pass. BRA kämpat!!

2013-04-15 @ 20:23:43
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0