Miniträning

 
 
 
Idag var det dags att skjutsa tillbaka Andreas till stan. Soligt och ljust riktigt länge. Märks faktiskt att det blev sommartid i helgen.
Bestämde träff med Gunilla när vi ändå hade vägarna förbi.  Ebba och jag åkte själva eftersom Millie varit och simmat på eftermiddagen.
 
 
Passade på att få till en liten miniträning när nu ändå solen var uppe. Blev en sväng till Klinga. Hundarna fick komma ut en och en och Ebba blev först ut. Sista strålarna från solen var kvar och det blev ett par markeringar och linjetag för Ebba uppe i skogen. 
Först gick Gunilla och la ut ett linjetag rakt upp i skogen sen började vi med en markering rakt ut till hö. Därefter plockades linjetaget hem innan vi avslutade med en enkelmarkering som hamnade på samma ställe som den första.
 
På väg tillbaka till bilen blev det även två dubbelmarkeringar för Ebbas del bredvid parkeringen. Bra jobbat och vi nöter vidare.
 
 
Därefter blev det Älvas tur innan vi avslutade med en liten promenad och mycket babbel !!!! ;D Tänk vad man hinner nu när kvällarna blir längre och längre !!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0