Skogen igen

Idag blev det en sväng till skogen igen tillsammans med Yvonne och Spike. Idag fick även Millie hänga på och då blev det helt plötsligt mycket svårare för Ebba att hålla sig tyst och lugn. (det är ju så himla orättvist att Matte tränar med Millie oxå)
 
 
Idag gick vi inte så långt utan höll oss i samma område uppe vid bordet.  Först började vi med en övning som Annelie och jag körde där för evigheter sedan med att kastaren stod uppe på en kulle. Sedan fick man tre enkelmarkeringar (de första två på exakt samma ställe) medan man flyttade sig runt kullen (för att få med lite fotgående oxå) och skickade från olika håll. Kanonjobb av Millie här och inga problem för de andra heller.
 
 
Därefter blev det paus innan vi bytte till skogen på andra sidan av vägen där det blev en låååång markeringen med ett kvarlagt linjetag.
Även här ett kanonjobb av Millie medan Ebba först gick ut bra men sen fick ett stopp innan hon var framme. Gjorde en markering till som funkade bra och avslutade med linjetaget.
Tror Ebba var lite trött och att det blev lite svårt men vi tog en paus innan vi fortsatte med att träna stoppsignalen så som vi körde i söndags. Idag funkade det inte alls lika bra som sist och Millie, som egentligen kan själva signalen, klarade inte av att bryta när jag skickat henne på ett "ut"-tecken. Även Ebba och Spike hade problem så där fick Yvonne och jag lite att klura på.
 
 
Innan det var dags att gå hem avslutade vi med en markering på ett nytt ställe där det fanns en nedfallen tall. Tillräckligt högt så hundarna utan problem kunde springa under. Sen la vi ut en stock att hoppa över efter det. Inga konstigheter alls för Ebba och Spike som båda två hade näsan på. 
Det blev lite för mycket för Millies tidigare halta ben så hon fick hoppa över den övningen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0