Markeringar

Idag blev det apporteringsträning här i Gårdeby. Vi blev ett gäng som gav oss upp i skogen. Lotta och hennes grabbar har vi tidigare bara träffat i lydnadssammanhang. Kul att ses även ute i skogen. Linda med Jocke var en ny bekantskap för oss, alltid roligt att det dyker upp nya ansikten. Sen var det de välkända ansiktena Annelie och Yvonne och deras grabbar.
 
Lite snack först om upplägget (och även lite annat babbel) Idag blev det bara markeringsarbete. Ebba och Millie fick vänta lite på sin tur medan jag började med att vara kastare.
Så småningom fick Ebba komma ut tillsammans med Zebban. Körde markeringar uppe på berget och skickade varannan gång. Bra markerat av Ebba och fin stadga när Zeb jobbade, även skapligt lugn och nästan helt tyst.
 
Därefter bytte vi sida av vägen. Även här blev det markeringar och även en dubbel och där kunde Ebba inte hålla sig (och jag tappade nog fokus lite) utan när andra dummyn kastades i Zebs dubbel drog Ebba iväg. Gick att stoppa henne men så får man inte göra !!!
 
Ebba fick oxå köra dubbel som jag blev nöjd med. Hon gick ut åt rätt sida och jobbade på bra.
Millie har lite besvär av en trampdyna så hon fick bara lätt jobb i mjuk mossa. En enkel markering och en dubbel blev det.
Sen blev det fika och mera babbel (blev faktiskt väldigt mycket babbel idag, vilket är väldigt trevligt även om det drar iväg på tiden) När alla var klara ett antal timmar senare var vi i alla fall väldigt nöjda.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0