Simträning igen

 
 
Idag var det dags för simträning igen. Även idag kom Johanna hit med sina tjejer så vi kan hjälpas åt att ro. Det blev en härlig eftermiddag. VÄLDIGT varmt så det var tur vi skulle vara i badet. Dock var det alldeles väldigt blåsigt så idag blev det "jet-streamer" för hundarna. ;D (fast allra jobbigast tror jag roddaren hade)
 
 
Även idag blev Majken först ut. Pga kraftiga vågor höll vi oss utmed strande där det blåste minst. Trots det kändes det som man nästan stod still när man kom i motvind.
Eftersom det var extra jobbigt körde vi ganska kort tid och paus uppe på land mellan varje pass. Majken och Millie körde samma dvs. 4 - 4 - 4 min
 
Emellan Millie och Majken körde Ebba ett kort pass. Vädret gjorde att det inte funkade med markeringar idag så hon fick simma bredvid båten som de andra men bara ett pass på ca 4 min. eftersom hon tycker det är lite läskigt. Vägen ut var det medvind och  lättast då gick det riktigt bra och hon simmade på fint. När vi sedan vände tillbaka i motvind blev det svårare både att simma och ro. Ebba stressade upp sig lite för mycket och det blev en hel del plask med frambenen då hon helst ville komma upp till mig i båten.
 
Under några dagar har vi oxå en liten extra inneboende i form av Lilla musse. Han fick förstås följa med även om han varken badar eller simmar. Han fick i alla fall doppa magen och följa med ut i båten en sväng. Vet inte om han åkt båt tidigare men det gick väldigt bra.
 
                 
 
Lite fika och promenad hann vi oxå med och fyra timmar gick väldigt fort. Efter kvällsmat sover nu alla hundarna  trötta, mätta och nöjda.
 

Kommentarer
Postat av: Charlotte (minflock)

Åhh vad härligt ni ser ut att ha det! Vilken fin inneboende ni fått. Han såg ut att vara en riktig charmör!
Kram från Charlotte och flocken

2013-08-07 @ 11:27:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0