Vatten

 
 
Även idag blev det apporteringsträning. Tillsammans med Annelie, Ewa och Ancki drog vi till drömgruvan. Idag blev det bara vattenarbete, gäller att passa på med sommarvärme är kvar.
Lite skotträning blev det oxå eftersom det sköts någonstans inte alltför långt bort. Ville inte lämna Millie i bilen så hon fick ligga med ute medan Wiktor körde först.
Tror hon låg och laddade lite för mycket för när det blev hennes tur blev det ingen större ordning på någonting så efter en markering fick hon gå och lägga sig och vänta igen.
 
 
 
 
Istället blev det Ebba och Agnes som fick komma ut. Vi stod på varsinn udde med varsinn kastare och körde varannan gång. Inga vidare ingångar av Ebba till att börja med men vi jobbade upp oss och avslutade riktigt lysande. Alla hundarna älskar ju vatten så det gick bra att nöta lite utan att det blir tjatigt eller tråkigt.
 
 
 
                                                                      Plums i, sa Ebban ;D
 
 
 
 
 
 
                                                                 Här kommer den.
 
 
 
                                                                  ....... en till !!!
 
 
Därefter fick Millie ett nytt försök och nu gick det betydligt bättre !! Även hon jobbade upp sig och vi fick till bra stadga och fina avlämingar.
 
 
 
                                                              Plums i, sa Millie ;D
 
 
 
 
 
       

Fika blev det naturligtvis (gånger två t.o.m.) med jättegod chokladtårta !!! Tack för den Annelie !! Innan vi åkte hem blev det en rastrunda och lite fritt bad vilket uppskattades av allihop. Bilderna från apporteringen är tagna av Annelie. Tack för dem !!!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0