Onsdagsträning

Onsdag betyder Rallylydnadsträning i NORF's ridhus varannan vecka, vilket var just idag. ;D Ebba är i höglöp och även om man är välkommen fast man har en löptik så känns Ebba inte riktigt motiverad att göra det hon ska just nu. Hon är nämligen VÄLDIGT kär i allt som går på fyra ben och piper på allt och alla vi möter.
 
 
Bestämde att Millie skulle få följa med istället vilket hon tyckte var jättekul. 
 
En rolig bana som vanligt med ganska mycket skyltar, både nybörjare och fortsättning. En hel del skyltar som inte brukar vara med så ofta, vilket alltid är nyttigt. Framförallt flera olika sorters svängar.
 
Millie skötte sig bra. Ganska lugn och fokuserad och inte så studsig och småslarvig som hon kan bli ibland när allt blir alldeles väldigt roligt.
Fortfarande lte svårt att ställa sig rakt vid stå från sitt. Jobbade lite extra med det utmed sargväggen och tyckte nog det blev bättre.
Körde igenom banan två gånger. Båda gångerna kändes bra så vi nöjde oss där. Sen hinner man ju finslipa en del emellan och även få till lite annan träning medan man väntar att banan ska bli ledig, så en hel del fjärrdirigering och annat småplock från tävlingslydnaden blev oxå gjort. Är allt lite småsugen att börja ta tag i den träningen framåt vårkanten. :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0