Onsdag

Även idag var Yvonne träningssugen (och vi med) så nu kör vi sista rycket innan jobbet sätter igång för Yvonne i morgon.
Alla kossor börjar vara hemplockade nu från Myrgården så vår härliga promenadrunda är öppen igen. Inte alls långt att gå dit men även idag tog vi bilarna eftersom vi bestämde oss för att fortsätta träningen på att komma ut och in ur bilen samt att kunna sitta där lugnt och stilla även när andra är ute och jobbar.
 
Ibland funkar det alldeles utmärkt som i lördags när vi var i Sörsjön (Ebba är det annars som har väldigt svårt för detta) ibland funkar det inte alls och det blir ett väldigt "gapande"
 
Så efter en rejäl rastpromenad blev det träning i bilen. Väldigt svårt sa Ebba när Yvonne och jag stod utanför och kastade dummy åt alla håll. Jag som trodde att det blev jobbigt att se andra hundar vara ute och jobba insåg att det var att se flygande dummy som var jobbigt. Men vi tränade på och blandade med att bara sitta och fika, kasta dummy och ta ut hundar för lite fotgående.
Fick riktigt bra resultat men ack så trött hon blev lilla Ebban-Bebban ;D  Lite apporteringsjobb blev det oxå och mera promenerande. Efter några timmar hade jag ett par riktigt trötta hundar med hem.
 
Nyttig, rolig och annorlunda träning som vi behöver göra mycket oftare !!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0