Kennelträff

 
 

Kristihimmelfärdsdag betyder som vanligtkennelträff  på Combine's kennel. Alltid lika roligt och trevligt !!! En massa trevliga människor och hundar.
Började med att mingla runt. Träffade två av Ebbas brorsor och två av Ronjas syrror. Därefter drog det igång med exteriörbeskrivning av alla hundar.
Ronja skötte sig med den äran trots att hon aldrig varit med om något sån't här tidigare och viftade glatt på svansen. Ebba skötte sig oxå bra även om det inte ligger för henne att vifta på svansen inne i utställningsringen.
 
 
        
 
 
Domare var Gunela Asp och Ronja fick en fin-fin kritik : Underbart sött huvud m utmärkt pigment. Härlig hals ansatt i en utm. skuldra. Härlig bröstkorg, benstomme och trevlig topline. Mkt. välvinklad fram som bak. Rör sig trevligt. Välvisad.
 

Ebbas kritik : Feminin tik. Vacker överlinje. Vackert huvud o uttryck. Tillräckligt vinklad fram, utmärkt bak. Något lång i länden. Något lätt i stommen. Rör sig trevligt. Något trång bak. Trevlig helhet och trevligt visad.
 
När det sen var dags för konkurrensen gick alla tikar in samtidigt så då fick jag lite hjälp av Ann-Sofie att visa up Ronja men där blev vi inte kvar i slutstriden. ;D
 
 
       
                                                    Ebba och jag förbereder oss vid ringside.
 
 
 
                                         Ann-Sofie och Ronja förbereder sig oxå......
 
 
I lunchpausen blev det en härlig uppvisning i heelwork to music av bästa brorsan Eddie och Ann-Sofie. De är hur duktiga som helst och har lyckats jobba till sig en himla massa titlar i stamtavlan.
 
 
 
                                        
 
 
På eftermiddagen var det dags tävlingen Combine's snabbaste apportör. En enkelmarkering som skulle hämtas in på kortas möjliga tid. En markering som Ebba inte tyckte var så enkel så inte heller där var vi med i toppstriden. ;D  men vad spelar det för roll när det är så himla roligt.
 
Det blev även filmning av alla Combine-kullar som fanns representerade under dagen. I tur och ordning från äldsta kullen till yngsta, fick vi springa in i ringen.
 
På kvällen var vi ett gäng som valt att vara med på middag. Supergod mat och trevligt prat gjorde att kvällen försvann snabbt.
Sen åkte vi hem till fam. Zetterljung för att övernatta där då morgondagen var inplanerad med apporteringsträning på Lilla Träskaten.
 
 
  
                                  Ronja hamnade en stund i Syrrans komposthage och busade runt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0