Långpromenad

             
 
 
ÄNTLIGEN !!!! Idag drog vi iväg på milspåret uppe i Sörsjön !!! :D  Oj oj oj vad länge sen det var vi bara gick en riktig långpromenad.  Känns som det alltid är träning när vi åker iväg för att vara sociala.
 
Känner mig faktiskt lite mätt på träning just nu.....eller inte träningen i sig kanske, för jag åker mer än gärna iväg på kurs och får ett färdigt upplägg serverat av någon som styr upp så man slipper tänka själv. För det är just det där att tänka till, planera, hitta på övningar, fundera över upplägg som jag inte riktigt känner inspiration till.
 
Men idag skulle vi alltså bara vandra med matsäcken på ryggen och kameran i högsta hugg ;D  Perfekt väder, dock inte för fotografering. I princip blev det bara porträttbilderna som blev nå't att ha. :(
 
 
 
                        Martin blev lite kär i Ebba.  Gissar att löpet inte är så många veckor bort.
 
 
                               
 
 
                         
 
 
Alla tog vi oss fram i olika takt. ;D  Tror inte dagens promenad gjorde någon som helst nytta för fysiken på oss tvåbenta däremot desto mer för själen !!!  Njöt för fullt av att bara strosa fram, stanna för en fika (eller två!!!) och babbla om ditt och datt. Tur kanske att vi inte hade en så'n där "Runkeeper" för då slapp vi se hur himla sakta det gick.
 
 
                  
 
 
  
 
 
Bara två veckor kvar till advent men fortfarande nästan sommarvärme, i alla fall enligt hundarna som blev så varma att det absolut var tvungna att hoppa i badet när vi kom till sjön.  Passade på att ta en fika på samma gång för Mattarna hade inte en tanke på bad. ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                         Tänk så mycket bättre det går att simma i sjön mot i en bassäng !!!! ;D
 
 
 
                                                          Väldigt blöt blev man !!!!!!!
 
 
Blev förstås ett litet stopp vid Ekmon oxå.  Mest spännande där är alla sorkar man kan försöka gräva fram men liiiiite nyttiga var vi oxå med stretching, sittande i grupp och lite fotgående innan vi avslutade med koppelpromenad ner till bilarna.
 
 
 
                                                       Sorkjakt på gång !!!!!!!!!!!! ;D
 
 
 
 
 
      
 
 
      
 
 
 
                Undrar hur mycket jag egentligen skulle komma till skogen utan finaste Tjejerna !?!?!?!?!
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna, Majken och Ester

Så härligt det låter :)

2012-11-18 @ 16:07:56
Postat av: Siriosmilla

En långpromenad med trevligt sällskap är aldrig fel!

2012-11-19 @ 20:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0