Måndag


 


Idag planerade jag in en långpromenad med lite aktivering vid lunch när vi vaknade. Tog ett gäng dummy i handen, hängde kameran om halsen och gav oss iväg.
Vi hann inte mer än ut på vägen när vi mötte Maria med Bella och Birgitta med Fia. De skulle gå samma runda som oss men åt motsatt håll. Självklart planerade vi om. vände på klacken och gjorde sällskap. :D  Inte så ofta vi har sällskap på våra promenader så det uppskattas alltid !!


Kameran kom inte fram så mycket och dummyna blev oanvända men ett par timmar trevlig promenad fick vi. En promenad där vi inte riktigt hann hem innan mörka moln tornade upp sig och regnet vräkte ner.
Gillar ju regnpromenader iof. men helst med regnkläder på. ;o)  Blev alldeles dyngsura innan vi var hemma.


 
                                             Två med mycket spring i benen !


 
                               Ebba och Bella, två som gärna busar med varandra !!!!


 
                        Lilla Fia nöjde sig med att ta det lugnt och bara kolla in de storas framfart.


 
                                      Nöjd Millie just uppkommen från ett svalkande bad i bäcken.


Väl hemma var det bara att byta om till torra kläder för att ge sig iväg på ett hundärende.  Ett hembesök hos en tilltänkt familj för hunden Sacko.  Först till Linköping och hämta upp Sacko och fostermatte sen färd till familjen nere i Stegeborg. En trevlig utflykt där vi även fick möta en vildsvinsugga och 10-15 kultingar på MYCKET nära håll !!!! Häftigt !!!!
Ett mycket trevligt besök i familjen som vi tror kan leda till något riktigt bra även om det är flera steg kvar innan allt är klart. Blev i alla fall kvar tills det mörknade.


På väg tillbaka till Linköping svängde vi förbi hemma hos mig och hämtade upp Millie och Ebba.  Vi passade på att ta kvällspromenaden tillsammans med Charlotte och hennes hundar i Linköping. Ibland är det skönt att slippa traska runt i mörkret här hemma.  För riktigt mörkt börjar det bli nu om kvällarna !!! Älskar kvällspromenader i skenet av gatlyktor. Blev en skön runda med mycket prat.  kl.01.00 var åter i Gårdeby igen. Kan säga att vi slocknade ganska ovaggade. ;D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0