Besök

 
 
 
Idag dök Johanna upp med Majken och Ester på eftermiddagen. Härligt soligt väder men vi bestämde oss ändå för en sväng upp i skogen. Några dummysar och kameran fick följa med.
Nu räcker ljuset inte riktigt till inne i skogen för att fånga springande hundar. Så vi passade på att ta en massa olika gruppfoton, med lite olika resultat, i solskenet på kalhygget och ute i kohagen innan.
 
 
 
                                     Från vänster har vi Majken, Ebba, Ester och Millie.
 
 
Tog vägen lite "off-road" genom skogen. Hundarna skuttade runt, grävde tryffel och vi babblade. Vid första stoppet blev det markeringar och linjetag. Först fick hunden titta på när det lades ut ett linjetag på stigen till vänster. Därefter en markering rakt fram upp i skogsbacken. Sen fick linjetaget hämtas och avslutningsvis ytterligare en enkelmarkering upp i skogen. Inga större konstigheter.Millie var lite ivrig och småslarvade lite men det vara bara att göra om och göra rätt.
 
 
 
 
 
Andra stoppet blev allra längst upp i skogen (eller i alla fall längst upp där skogsvägen tar slut) Nu la vi ut en hel hög dummysar på rad (närmare bestämt 8 st) Den längst ut ca 50m bort. Därefter turades vi om att skicka växelvis en hund i taget på linjetag. Duktiga hundar allihop !!!
 
Till slut blev det ett sista stopp vid bordet på tillbakavägen för att fika. Bra att vi sparade det till sist för mörkret kommer fort nu men ganska mysigt att sitta där medan skymmningen föll.
En skön, härlig eftermiddagspromenad som vi uppskattade både jag och hundarna.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Tack för en härlig eftermiddag! :)

2013-11-23 @ 03:45:24
URL: http://johannalofgren.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0