Söndagspromenad

 
 
En riktigt gråruskig, småregnig söndag idag. Precis sådana som vi älskar !!!!! Fick sällskap av Yvonne och Spike på eftermiddagspromenaden. För säkerhets skull plockade vi med oss några dummy.  Vilken himla tur för ett par gånger under vägen blev vi förstås jätteträningssugna !! ;D
 
Första stoppet blev dubbelmarkering upp i tallplanteringen. Lite klurigt med dolda nedslag men allihop löste uppgiften. Sen tränade vi fotgående i koppel på vägen under överinseende av varandra och även med lite störningspurr och kastade dummysar. avslutningsvis fick ett linjetag hämtas.
 
Andra stoppet blev det återigen dubbelmarkering. Först där båda hämtades som "markering" sedan där hunden valde vilken som skulle hämtas först och den andra skickades som linjetag (så matte fick träna på att markera oxå). Tycket nog Ebba löste uppgiften lika bra med båda sätten.
 
Inte jättemycket träning men desto mer diskuterande och klurande blir det när man varvar långpromenad och träning och försöker hjälpa varandra att hitta lösningar på olika små problem. Själva klurar vi ju naturligtvis på olika övningar för att lösa fibblet i munnen och farten in. Sen är det ju det, alltid aktuella fotgåendet som vi borde träna mycket, mycket, mycket mera på !!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0