Höstdag i skogen

Idag har vi haft ett härligt höstväder med strålande sol och många plusgrader. Tog en lång morgonpromenad och såg solen gå upp över träden. Så himla vackert !!!!!
Ingen skylt vid skogen idag heller så efter lunch gick vi dit. Inte ens Fru Älg var på plats idag så vi hade skogen för oss själva. ;D
 
Jag hade plockat med mig några dummysar och vi fick till lite träning vilket inte hör till vanligheterna när vi ger oss ut själva.   Vi höll oss t.o.m. till planeringen. Linjetag och närsök. Först blev det linjetag "på rad" på skogsvägen. Sen några "droppade" dummysar på vägen. Blev även två utlagda linjetag i ett V där vi bröt av med ett närsök innan de fick hämtas.
Vi körde även några linjetag rakt ut i terrängen och avslutade sedan med diverse olika små närsöksövningar. Närsöket går riktigt, riktigt bra. Är även nöjd med linjetagen där Ebba oftast får till en fin rak linje men ibland svajjar det så vi fortsätter och nöter vidare.
 
Hos Millie är både linjetagen och närsöket bättre grundat. När det "svajjar" för henne handlar det mer om att Fröken tror hon kan bäst själv ;D Men idag svajjade det inte alls utan hon gjorde ett toppensnyggt jobb. (kanske ev. beroende på att Matte hade räkost i fickan) =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0