Vid sjön

 
 
Helt underbart, soligt höstväder och vi tillbringar all tid vi kan utomhus. Idag drog vi till sjön igen tillsammans med Annelie och grabbarna. Några härliga timmar i solen var precis vad som behövdes för att ladda batterierna.
Kameran var oxå fulladdad och en himla massa kort blev det. Tyvärr var solen i starkaste laget och det blev en usel kvalité på bilderna men några favoriter fick jag ändå till.
 
 
 
                                                                   Soliga Tjejer !!! ;D
 
 
 
                                                      Fyra gyllenpälsar på grönbete !!
 
 
 
 
                                                 Solen glittrade som stjärnor i vattnet.
 
 
 
                                                          På span ute i vattnet.......
 
 
 
                                                 ....... och även nere i vattnet. ;D
 
 
 
 
 
 
                                            
Idag fick man hitta på precis vad man hade lust till och ingen träning alls på programet. Hundarna rörde på sig liiiite mer än mattarna kan man väl säga. ;D  Mattarna skrotade mest runt med kameror och fikade både en och två gånger.
 
 
 
 
 
 
                                             Lite Stig-Helmer stuk på Millies frilla idag !!! ;D
 
 
                     
 
En riktigt superskön eftermiddag !!!!  Så fort vi kom hem var det bara att packa om ryggsäcken och ta på lite mer kläder för Ebba och jag skulle iväg på lite träning tillsammans med Yvonne och Spike.
Stannade på vägen ner mot Björndalen. 
Tänkte inte göra så mycket med Ebba eftersom vi redan varit ute hela eftermiddagen. Men hon var riktigt piggelin så vi fick till ett par markeringar med kvarlagda linjetag upp på en kulle. Samma nedslagsplats men vi flyttade oss runt kullen.
Bra jobb av Ebba och framför allt bra fart in !!!!! Bättre fart in än ut t.o.m. Hann med lite träning av stoppsignal och närsöksignal oxå innan vi åkte hemåt. Attans vad kallt det blev så fort solen började gå ner, vi som hade rena sommarvädret nere vid sjön.  Nu är det i alla fall två som sussar gott. I morgon tror jag vi tar en vilodag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0