Hemtam

 
                         
 
 
Ja nu börjar hon bli mer och mer hemtam våran Lilla Rövardotter. Hon har helt klart för sig att hon numera heter Ronja. Lystrar direkt på inkallning (får se hur länge det håller i sig) och kommer i full fart.
En kort tur med bilen har det blivit varje dag. Dels som träning och för att kunna aktivera de stora tjejerna lite. Numera åker alla där bak i bilen utan problem.
Ronja får naturligtvis oxå komma ut lite, rasta sig och vara med och fika. Idag passade vi på att träna lite på att gå i koppel. Inte helt lätt då Ronja helst håller i kopplet själv. Men hon är ganska snabb på att fatta hur det ska vara så hon lär sig säkert så småningom.
 
 
 
                          Lite solsken idag och de stora Tjejerna vill hellre komma ut än fotograferas.
 
 
Millie och Ebba fick fick träna på markeringar på två olika platser. Attans vad dåliga markörer de var till att börja med, båda två !! .....och inte var näsan på heller. Vi tränade på och avslutade riktigt bra men det kommer vi träna på en massa mera !!!
 
 
 
 
 
Alla börjar vänja sig vid att en valp flyttat in i huset och Ebba börjar tycka hon är riktigt rolig. Hon kan till och tänka sig att busa med henne......... Hon är ganska kaxig den där Lilla Fjutten. ;D
 
 
 
                                                          Kom igen nu leker vi !!!!!
 
 
 
                            Ebba har övertaget men den lilla Pirayan har ett stadigt tag i frambenet...
 
 
             
                                                   Söt som socker och helt underbar !!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0