Utflykt

 
 
 
Idag har vi varit på första utflykten med bilen. Bara en kort sväng ner till grustaget så här på premiärturen.
Ronja fick åka där bak tillsammans med Ebba. Millie fick äntra baksätet ifall det skulle bli för trångt och stökigt där bak. Men Ronja sa intet ett pip på hela vägen utan satt eller låg tyst och snällt. Skönt om hon kommer gilla att åka bil och inte blir åksjuk eftersom vi är ute och åker ganska ofta.
 
 
 
                                                           Här åkte jag bra tillsammans med Ebba.
 
 
Först fick Ronja komma med ut och "reka" lite själv. Hon passade även på att både kissa och bajsa så när det var dags för Millie att komma ut och få lite markeringar över fältet så fick Lill-Fjuppan stanna i bilen med Ebba.
 
Millie fick komma ut tillsammans med Spike och vi var nog borta sisådär 20 min. När vi kom tillbaka sov Ronja som en stock och märkte inte ens att jag öppnade bakdörren till Millie. Och Ebba var knäpptyst......kanske för att inte störa Lilla Syster Yster ;D
 
 
Sen var det Ebbas tur coh då fick Ronja följa med ut som lite störning. Nu höll vi oss alldeles vid bilarna och Ebba fick några markeringar upp på en kulle med halvhög tallplantering.
Jättekul tyckte Ronja när Ebba for iväg efter sina markeringar så hon försökte följa med några gånger. Hur kul som helst.....
 
 
 
 
                                                             Ut på lite egna strövtåg.
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                   ...och ibland kommer liksom hela kroppen lite i obalans !!!
 
Här hemma tränar vi på att Fröken Pralin ska lära sig att hon numera heter Ronja. Det går riktigt, riktigt bra och hon fattade väldigt snabbt att när matte ropar Ronja är det hon som ska komma i full fart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0