Yxbacken

 
 
 
Dagarna rullar på här hemma och jag tycker vi börjar få ordning på tider och rutiner riktigt bra. Nu är jag dessutom ledig 8 dagar  vilket ska bli väldigt roligt och skönt.
Några promenader tar vi förstås inte ännu utan här hemma är det trädgården som gäller. Däremot blir det en hel del utflykter med bilen. De stora tjejerna behöver ju aktiveras och då får Ronja naturligtvis hänga på.
 
 
 
 
 
Idag hade vi stämt träff med Annelie och Yvonne vid Yxbacken. Först lite rastning och kolla runt lite då Yvonne inte varit här tidigare. När Annelie dök upp startade vi med fika och då är Ronja med.
Annelie tog fram kameran och alla underbara bilder i dagens blogg har hon tagit. Tusen tack för dem !!!!!
 
 
 
                                                                        Fikapaus !!
 
 
Sen fick Ronja vila i bilen medan de andra fick komma ut och träna. Ebba blev först ut och för hennes del blev det markeringar inne i auroraparken. Fullt med marktäckande växter så det gällde att näsan var på.
Idag visade hon att hon kan markera och även använda näsan. MYCKET, MYCKET nöjd !!!!
 
 
                   
 
 
Vi varvade träning, fika och babbel. Ronja fick vara med där det passade. Sist ut blev Millie som fick markeringar på snedden upp i lilla barnbacken. Nedslag i högt gräs. Idag visade även hon att hon kan markera, använda näsan och dessutom ha spring i benen. MYCKET, MYCKET nöjd även med henne !!!
Ronja fick vara med ute tillsammans med Millie och hon stack till kastare och norpade en dummy. Gäller ju att kolla in hur de stora tjejerna gör !!!
 
 
       
 
 
 
 
              Regnigt, blött och kallt idag men med denna guldklimp blir man alldeles varm i hjärtat !!
 
 
Det blev några trevliga timmar och både jag och hundarna var så nöjda med dagen. På vägen hem gjorde vi ett stopp på Djurmagasinet för att köpa Glucoflex. Tyvärr var det slut men istället hittade jag en bra sele till Ronja som jag letat efter. Så då är det väl bara att komma igång med koppelträningen. ;D
Passade även på att väga henne. 10,3 kg stannade vågen på.
 
 
             
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0