Simning 4

 
 
 
Idag hade vi bokat in morgontid på simmet så det blev till att gå upp i ottan. Hittills har vi ju haft eftermiddagstider på söndagar. Väldigt lugnt och skönt då allt är stängt och man är alldeles ensam.
Tänkte att det skulle bli mer störning med liv och rörelse på morgontimmarna en onsdag men tydligen var rehab stängd för vi var alldeles ensamma sånär som på två tjejer som städade i lokalerna. (dock inte inne hos oss där de redan var klara) Så det var faktiskt riktigt mysigt med ett morgonpass.
 
 
Som vanligt får Ronja och Millie varva sin simning och turas om med simpassen. Ronja började och fick sen köra totalt 7 + 6 + 6 min. i lite varierat tempo. Därefter blev det en varm skön dusch och torkning innan hon fick vänta medan Millie körde färdigt sitt sista pass.
 
Millie fick simma 7 + 10 + 20 min. med streamern på 4 min. i mittenpasset. Varm dusch, torkning och på med skönt täcke även för henne innan vi tog en rask kissesväng och åkte hem till Ebba.
Ebba som inte får följa med till badet utan hålla tillgodo med ett pass på cykeln och tillhörande promenad. Tror hon är rätt nöjd ändå. ;D
 
 
 
                                                           Håller koll på Millies simning.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0