Samträning

 
 
 
Idag var det dags för årets första samträning med GRK Östergötland. Som vanligt höll vi till i Klinga.
Ett helt gäng med hundar och mattar blev vi. Närmare bestämt 10 st och ännu fler hundar. :D
Ebba och Ronja fick följa med. Upplägget idag var att först ha ett antal "stationer" där man tränade olika saker (och framförallt tränade förarna). Bl.a. Fotgående, upptag, avlämningar, linjetag och närsök. Därefter blev det fika innan vi avslutade med markeringar ute i skogen.
 
 
Ronja fick vara med på den 1:a delen och Ebba fick köra den 2:a delen. Kändes som en rättvis fördelning ;D
Mycket nöjd med Ronjas insats där hon på ett par av stationerna fick agera "demo-hund" och visa en del små övningar som hon inte ens gjort tidigare. Mycket störningar i form av bilar, nya hundar, valpar och nya människor. Lite ofokuserad på en del av uppgifterna men närsöket satt minsann och nya övningar kan jag ju inte begära så mycket av. Är allra mest nöjd med att hon klarade störningarna såååå bra!
 
 
Efter fikat blev det Ebbas tur. Hon fick komma ut tillsammans med Astrid och Torkel. Tre kastare hade vi utplacerade i skogen. Så himla nöjd med Ebba oxå som gjorde allt fort och rätt. Även stoppsignal och en vänsterdirigering satt som den skulle. Blev oxå en dubbelmarkering med "vänd-om".
Kan inte vara annat än supernöjd med båda Tjejerna.
 
 
Innan vi åkte hem tog vi en promenad tillsammans med Johanna, Annelie och Birgitta. Ronja har ju fått provat mer och mer att gå sällskap och vara lös tillsammans med andra och Marie på Rehab har sagt åt oss att testa oss fram. Nu var det ganska många hundar med spring i benen och kanske var det gränsfall för Ronja att hänga med på sådana promenader. Nu blev hon inte halt eller så men vi provar nog inte fler gånger med så många hundar samtidigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0