Apportering



  


Idag blev det apporteringsträning igen tillsammans med Johanna och Majken.  Vi höll till här hemma i Gårdeby och planen var att först ta en promenad allihop i skogen innan Ebba och Majken skulle med ner till grustaget för markeringar på både land och vatten.

Nu var det alldeles förfärligt varmt så skogen var inte att tänka på. Fick bli en tur ner till sjön för en promenad och lite svalkande bad i stället.  Efter någon timme vände vi hemåt igen. Så himla mycket mygg så vi passade på att fika hemma när vi lämnade Millie. 

Nere vid grustaget hade även Annelie dykt upp med Martin och Lille Theo. Simon hade vi oxå med oss som skytt eftersom vi planerat in skott. 
Ebba tog det ganska lugnt idag (kanske beroende på värmen) Hon fick börja först med lite stadga och sedan markeringar med och utan skott ute på fältet.  Gick riktigt bra och det kändes betydligt bättre än sist.

Därefter körde Johanna och Annelie några markeringar med skott nere vid vattnet medan Ebba och jag passade Theo. :D  Vilken liten goding han är !!!  men till slut blev även han trött och bestämde sig för att sova en stund.


  
                                              Är man trött kan man sova vart som helst ;o)


 
                                                          Hittade en skön kudde !!!


När Johanna och Annelie var klara fick även Ebba komma ner till vattnet. Stadga och markeringar med och utan skott blev det.  Lite mer uppe i varv blir det vid vattnet men jag är väldigt nöjd med dagens träning !!!


 
                                         En till som somnat gott efter dagens arbete !!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0