GRK Linköping


 



Goldenklubben har under våren apporteringssamträning i både Norrköping och Linköpingsområdet. Idag hade jag ledig torsdag och möjlighet att vara med "Linköpingsgänget".  Ca tio stycken var vi på plats och ett par nya ansikten och hundar för våran del, alltid trevligt. :D


Tyckte Ebba skötte sig skapligt trots att hon stressade upp sig lite i början.  Lite pipig och frustrerad men inget skällande i alla fall. Får väl se det som små framsteg. :)

Alla hade lite olika önskemål om vad man ville göra så vi delade upp oss i olika grupper.  Min egen tanke var att Ebba skulle få vara med men bara hämta dummy om hon lugnade ner sig och var tyst. 
Ebba och jag valde att gå tillsammans med Carina och Zingo samt Annelie Svenssom och Sam på en Walk up träning. Med på linjen gick oxå Nina med Yes och ställde upp som kastare. :D 
Att vara med och inte behöva vara helt passiv brukar funka bäst för Ebba. Efter en stund åkte kopplet av och då går det ännu bättre. Ebba skötte sig t.o.m. så bra att hon även fick hämta några dummy !!
Vid ett tillfälle gick jag även och la ut en dummy bakåt innan linjen fortsatte framåt och det kom ett kast.  Där var Ebba lite för lätt i rumpan och tjuvade men stannade på min tillsägelse och fick då i stället först hämta linjetaget bakåt innan markeringen fick hämtas.


Efter Walk up:en blev det även några enkelmarkeringar upp på en liten stenig trädklädd kulle i kohagen där vi höll till.  Ebba fick hämta in ett par markeringar (himla duktig på att markera har hon blivit!!!) Sen märkte jag att hjärnan började ta slut och vi var nöjda för idag.
Avslutade med fika och trevligt prat innan vi vände hemåt.



 
                                                                    Sam



 
                                     Den här underbara Lilla Tjejen dök upp och miljötränade.
                                                     Sally ( Combine Sing On Line )



 
                                          En som vaknat efter vintern och tittade fram i gräset.


En toppenkväll med bra träning.  Stort TACK Nina som ordnat fin-fina marker, ställde upp som kastare och hjälpte till och tog hand om oss som var där !!!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie, Eddie o Allvin

åhhh det är ju vår syrra vetja <3 den lilla alltså.. fast förstås är den stora dvs Ebba också vår syrra... hoppas vi träffar båda syrrorna IRL på kennelträffen om inte annat. Kram på Er!



_______________________

I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

2012-04-20 @ 21:30:43
URL: http://zetterljungs.hundstudio

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0