Rallyträning


 



Nu är Rallyträningen i NORF:s ridhus över för den här säsongen och vi har istället flyttat utomhus till måndagar på Söderköpings Bruksa.  Förra måndagen hade jag med en av banorna från vår kursavslutning med Brita. Idag hade jag knåpat ihop en egen bana. Riktigt roligt att tänka ut lite kluriga banor. Blev blandad kompott med både nybörjar- och fortsättningsskyltar.



 



Först blev det en hel del tråkig passivitet. Inte för att tjejerna behöver det när vi är på bruksa utan för att Katarina var med och skulle träna Musse på att hålla sig tyst och lugn bland en massa andra hundar. Det går väl sisådär men vi plockade fram fika och en stor portion tålamod och så småningom lär han sig nog han med. ;D



 



En hel del folk på plats idag då måndagar är träningsdag för agilitygänget. Dessutom pågick en kurs i vardagslydnad samt några som bara var där och tränade. Så det blev en hel del störning. Ett par timmar var vi där och fikade och tittade på alla hundar.
Millie och Ebba fick förstås även köra rallybanan.  Vi hann t.o.m. några gånger var. Banan var rolig och jag tyckte det gick riktigt bra för båda två. Inga större problem med någon av skyltarna men visst märks det att Ebba har kört betydligt mer än Millie och därmed får bättre flyt i banan.



              
                                  Trots all störning har Musse riktigt bra kontakt med matte........
                                                   (och belönas då med korv ;D )



    
                                     .....men ibland kom det någon "fuling" för nära.....



 
                                            ........... som högjlutt försökte jagas bort ;D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0