Återbesök

 
 
 
 
Dagarna rullar på, vi har haft dottern med pojkvän på besök. Kul när det händer lite annat tyckte både jag och hundarna. Vi har grillat, spelat kubb, firat sonens födelsedag (lite i förskott), spelat bowling, gått i skogen, plockat svamp och bara haft det skönt.
 
Idag var det dags för återbesök och stygntagning i Norsholm. Lite skavsår efter att ha varit bandagerad i över två veckor.(ja vi har förstås bytt med jämna mellanrum men det blir ganska instängt ändå)  I övrigt var Arne nöjd. Han klämde och kände och tror att det hela nog ska bli bra igen. Tån kommer troligtvis alltid peka ut lite men ligamentet som var det viktiga verkade stabilt och fast.
 
Nu har vi fått med oss sjukgymnastik-övningar och instruktioner hem så vi ska nog fixa det här. Innan vi åkte hem gick vi även in på rehabavdelningen och fick träffa Marie som kommer hjälpa oss att komma igång igen.
Bokade in oss till den 22 aug. och ska sammanlagt gå där 10 gånger. Vi ska även ta simkörkort så vi kommer fortsätta simma hela vintern.
Fram till den 22:e ska vi börja simma här hemma i sjön, göra sjukgymnastik samt öka på promenaderna så sakta. Nästa vecka ska vi komma upp i en längd på 500 m !!!! Ha ha ha lite skrattretande tycker Millie som är van att promenera 1½ mil om dagen men man får vara glad för det lilla ;D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0