Olycksdag

 
 
 
 
Idag var det planerat en heldag med apporteringsträning i Sörsjön. Först var vi ett gäng som samlades kl 11.00.
Annelie med båda grabbarna, Camilla med Kina, Yvonne med Spike och jag själv med Millie och Ebba. Även Rebecca hängde på så vi var gott om kastare i skogen idag. ;D
 
Hundarna fick köra en och en eller två och två med ungefär samma övningar. Enkelmarkeringar med tre kastare samt linjetag. Inte speciellt långa avstånd och ganska lättsprungen terräng (mest mossa och blåbärsris)
 
Ebba körde först själv och sedan även ihop med Spike på slutet innan de skulle åka hem. Inga konstigheter utan hon gjorde vad hon skulle.
Millie fick komma ut tillsammans med Theo. Inga konstigheter där heller hon sprang på samma markeringar som de andra. Lite ivrig iväg när hon körde i par med Theo. Inga knallningar men lite hög fart ut märkte i alla fall inga konstigheter.
 
Efter ett par timmar blev det fika och därefter troppade vårt sällskap av en efter en. Annelie och jag stannade kvar för ett eftermiddagspass tillsammans med Annette med sina Tjejer, Sofia med Potter och Angelica med Thorsten.
Medan vi väntade fixade vi Annelies båt och lät hundarna röra lite på sig. Vid 16-tiden körde vi igång igen. Nu hade det börjat regna rejält !!!! Jag var kastare och rodde båten medan Millie och Ebba mest fick vara i bilen och bara komma ut och rasta sig lite och vara med något kort och träna passivitet.
 
Inte förrän framåt 19.30, när det var dags att åka hem upptäckte jag att Millie var halt och hade en tå som såg alldeles konstig ut :(
Har ingen aning om vad som hade hänt mer än att hon möjligen snubblat eller trampat snett när hon hade lite bråttom vid första träningspasset.  Ingen kul avslutning alls på en riktig heldag i skogen !!!
 
 
           
                                           Så här spretade mittån ut när vi kom hem. :(
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0