Uppdatering


 



Oj oj oj så länge bloggen har fått vila !!!!! ....... men nu försöker jag sparka liv i den igen får vi se. ;D
Bägge Tjejerna har löpt. Millie är på slutklämmen och Ebba färdiglöpt sen ett par veckor.

Det har blivit lite si och så med träningen även om vi hängt i med lördagsträningarna tillsammans med Annelie och grabbarna. (får se om jag kanske får till ett par uppdateringar om det med)


Idag hittade vi ett, för oss, nytt ställe. Alltid lika roligt och inspirerande att komma till nya fina marker, hit åker vi säkerligen fler gånger !!! Fanns både vatten och skog med bra terräng.
Idag fick allihop jobba VID vattnet men INTE I vattnet. Inga problem alls trots att vattenpassionen är stor hos alla fyra. :D

Det där var inte riktigt, riktigt sant för Ebba fick faktisklt avsluta med ett flertal vattenmarkeringar och var den enda som fick lite vattenjobb. Hon har inte badat på flera veckor pga löpet så det blev en bra belöning efter väl utfört arbete !!


Eftersom Millie doftar alldeles väldigt gott just nu tog vi ut och körde en hund i taget. Annelies först och sen mina. Funkar kanonbra och blir väldigt fokuserat och effektivt för allihop. (vi kör ju ganska ofta så även när det inte är löp på G)


 



Vi började med markeringar på ett par stigar som låg som i ett V i ganska rejält uppförslut. Idag hade vi Rebecca med som extra kastare. Kanonbra !!!  Förts en markering hos Rebecca. Inga referenspunkter och lite dolt nedslag. Både Ebba och Millie sprang lite för långt men jobbade sig tillbaka bra och löste det hela. :D
Därefter en markering hos Annelie lite synligare och lätt som en plätt ;D

Sen blev det en markering hos Annelie som INTE fick hämtas, vända upp mot Rebecca och få en ny markering som hämtades först och därefter hämtades minnesmarkeringen hos Annelie. Inte svårt men funkar bra som träning av stadga på mina tjejer, som idag var aningens lätta i rumpan. (Nu gjorde det mig inte så mycket då jag var väldigt nöjd med att de var pigga, glada och lite "på". De har nämligen varit lite allmänt off och inte helt i ordning i kontoret så här under löpet.)


Därefter blev det två enkelmarkeringar ut i skogen där Annelie och Rebecca stod på varsitt håll men kastade till samma nedslagsplats. Funkade bra !!


Sen flyttade vi oss till en lång stig utmed vattnet där Annelie stod åt ena hållet Rebecca åt andra och vi i mitten och vände runt växelvis på markeringar och minnesmarkeringar.
Är sååå himla nöjd med både Ebba och Millie. Bra fokus, fina upptag och snygga avlämningar. (Ebba kunde väl haft lite bättre ordning på greppet ibland om jag ska vara petig) Där avslutade vi för en fikapaus.



 



Efter fikat bestämde vi oss för ytterligare lite jobb. Nyttigt det där att träna på att ladda om en gång till även för oss tvåbenta. ;D
Nu höll vi till på en stig på andra sidan vattnet där det blev markeringar (och för Ebbas del då även vattenmarkeringar som avslut) Nu fick även Annelies kamera komma fram en stund för första gången under dagen. Stot TACK för de fina bilderna !!!


 
                                          MYCKET nöjd med dagens avlämningar i vattnet idag !!!



 


 


 


 


 


 
                               Liiiite blött och slemmigt blir det med Ebba och vattenapportering ;D



 
                                 ....och ibland blev det lite si och så med greppet även i vattnet



 



En riktig toppendag och ett roligt sätt att komma igång med träningen igen efter en riktigt slö vecka. Nu är det snart dags för två veckors ledighet så ska vi försöka få upp lite kondis oxå.



 



Kommentarer
Postat av: Annelie

Det var på tiden, även om jag oftast har koll vad ni har för er ialla fall. Riktigt bra träning idag, med full fart och fokus och bra av de gyllene och inte dras till vattnet. tack för ennu en en motiverande tränings runda! KRAM

2012-06-23 @ 23:34:37
URL: http://harpo-labradoren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0