Pannacotta

Goda supersnabba Pannacottan :
4 port.
1 tetrapack cocosmjölk (250ml)
3 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
drygt 1 dl gelésocker
Valfria bär eller frukt till garnering
Vispa samman alla ingredienserna i en kastrull. koka upp och låt koka 30 sek.
Häll upp i serveringsglas. Låt stå kallt minst 3 timmar, gärna över natten.
Servera med valfria färska bär eller tinade från frysdisken.
Detta är ett grundrecept. Nu ska jag exprimentera med lite olika smaker och tillbehör. Ska prova att "bottna" med krossade havreflarn. Tror det kan bli gott !!
Kommentarer
Postat av: Brita, Siri och Smilla
Låter riktigt smaskigt!
Postat av: Lena Widebeck
Hmm.. Pannacotta är ju en favorit så klart. Menkan man verkligen använda kokosmjölk? Kanske lämplig dessert på kennelträffen i maj?
Trackback