Rally 3

Idag var det tredje tillfället på Rallyträningen i NORF's ridhus. Samåkning med Yvonne och Spike. Vi var där 30 minuter innan så vi började med en promenad innan det var dags att sätta igång.
 
Som vanligt en rolig bana. Vi turas om att ta med bana. Idag var det Karin som var banbyggare. Som tidigare hann vi köra banan tre gånger med lite extra träning på svårigheterna emellan. Klurigaste skylten idag tror jag var "sitt, stå, gå runt" men även "sitt framför" var lite svårt tyckte Ebba som gärna ville in i fotposition och få belöning.
 
 
Idag var även "hopp över hinder" med som ganska nära följdes av "sväng hö, sitt" som blev en extra klurighet.
Som sagt en rolig bana !!
                                         
                                                       Det här blev dagens klurigaste tror jag.
 
 
 Emellan gångerna vi körde banan tränade vi som sagt det som var svårt för dagen. För kontaktens skull blir det även annan träning emellan bl.a lite trix men även vanlig tävlingslydnad med fjärr och läggande under gång.
 
 
När vi var färdiga för idag och alla gav sig iväg stannade jag och Yvonne kvar några minuter extra och gjorde några inkallningar. Först en hund i taget medan den andre stod och prasslade med godispåsen. Det var svårt sa Ebba och sprang till Yvonne !!! ;D När det löst sig fick båda sitta kvar och vi kallade in en i taget. Sen blev det även inkallning samtidigt och inkallning där hundarna möttes. Båda två var riktigt duktiga !!!!
 
Efter både simning och rally på samma dag somnade Ebba snabbt på kvällen.
 
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0