Rally 5

                                       
 
 
Idag var det sista gången på Rallylydnaden för den här terminen, men Linda har redan ordnat med en fortsättning och hyra av ridhuset även efter jul så i Januari kör vi igång igen. :D
 
Då vi varit och storhandlat hela eftermiddagen och jag inte ville lämna Millie en gång till fick båda följa med idag.
Min tur att köra och Yvonne och Spike var med. Vi var där i god tid och började som vanligt med en halvtimmes promenad innan träningen satte igång.
 
En riktigt klurig men väldigt rolig bana med skyltar kors och tvärs överallt kändes det som först. Men tog man bara en skylt i taget så gick det bra och blev rätt.
Ingen speciell skylt som var extra svår idag. Möjligen var vi lite ovana vid "åttans frestelse" samt det avslutande "hopp över hinder" då de två inte är med så ofta vid träningarna.
 
Största "problemet" idag var nog snarare att båda hundarna var med. De blir lite taggade när de får sitta och vänta på varandra.
 
Millie fick börja sedan körde vi igenom banan varannan gång och hann tre gånger var med båda två. Många småmissar som mest berodde på att de var lite uppspelta men jag är väldigt nöjd. De sköter sig bra med all störning runtom och Ebba kunde vänta tyst och snällt på sin tur !!!
 
Avslutningsvis blev det även idag lite annat tillsammans med Yvonne och Spike innan vi åkte hem.  Först en platsliggning och sen några inkallningar.
Lite svårt för mina hundar som båda ville till Matte.  Millie var helt säker på att hon hette både Millie och Ebba och i värsta fall även Spike ;D Men vi gjorde om och gjorde rätt.
Sista inkallningen ropade vi in Millie och Spike samtidigt medan Ebba snällt satt kvar och väntade. Duktiga Tjejen !!!!!
 
Härlig julledighet på er allihop så ses vi i början av Januari igen !!!!
 
 
                                  
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Visst är det skoj att träna rally ;)
Kul att ni fick fortsättning oxå.
Kram

2012-12-05 @ 00:19:03
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0