Rally

                                         
 
 
Nu har hösten rallylydnad satt igång i Norf's ridhus !!!  Ja eller egentligen började vi för två veckor sedan men tror inte jag fick med det i bloggen.
Idag var det i alla fall dags för andra tillfället.  Ett helt gäng var det som ville vara med och träna när bästa Linda ordnade och fixade så bra att vi kan vara inomhus.  Guld värt Linda !!!!!!! 
 
Nu blir ett litet ridhus väldigt trångt för över 20 personer och ännu flera hundar, men bästa Linda fixade även det !!!! Nu är vi uppdelade i 3 grupper. "Tävlingsgruppen" (med de som tävlar och börjat komma upp i de högsta klasserna) tränar 1½ timme på ojämna onsdagar. "nybörjargruperna" (två st) delar på 1½ timme jämna onsdagar där första gruppen bygger banan mella 18-18.30 och sedan kör första halvtimmen mellan 18.30-19. Därefter kommer andra gruppen (där jag är med ) och kör andra halvtimmen 19-19,30 samt plockar undan banan.
 
Då blev vi 6-7 st i varje grupp vilket är helt perfekt. En halv timme är alldeles lagom då man orkar hålla fokus och blir samtidigt effektiv.
På den tiden hinner man gott och väl köra en kort uppvärmning, (förutom den promenad och uppvärmning man hinner ute innan man börjar) köra banan, punktträna några av momenten, köra banan igen och ställa lite frågor till varandra om man undrar nå't.  3 gånger brukar man hinna köra igenom banan och det räcker gott och väl.
Ja det hörs kanske att jag är mer än nöjd med upplägget !!!! :D
 
 
Förra tillfället var vi lite ringrostiga både Ebba och jag (trots att det var jag som byggt banan ;D) men idag tyckte jag att vi fick bättre flyt och hade bra koll på momenten. Märker att det mest hänger på att Matte är ordentligt fokuserad och tydlig !!!
Här är de skyltar som var med på dagens bana :
 
                                    
 
 
                                   
 
 
                                   
 
 
                                   
 
 
                                   
 
 
                                     
 
 
                                     
 
 
                                       
 
 
                                          
 
 
                                        
 
 
                                         
 
 
                                          
 
 
                                           
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thina o dogs

Men vad roligt. saknar rallyn lite nu när vi lagt den på hyllan tills i vår. Behöver mer kontakt så det inte blir massa nos.

2012-10-18 @ 23:25:59
Postat av: Linda, Inez, Drömma

Ja visst funkar det bra i ridhuset trots att vi är många. De flesta verkar nöjda med den halvtimmen, ni har dock hamnat i den lugna gruppen. Det är ju både barn och skällande hundar i första gruppen, så det är rejäl störning.

2012-10-19 @ 05:42:26
URL: http://blogg.passagen.se/liri

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0