Samträning.....

 
 
 
.......skulle det varit idag men dålig uppslutning = ingen som hört av sig och ville vara med. Lite synd men det verkar vara svårare att få ihop folk så här på hösten.
Men träning blev det förstås som vanligt när det är lördag. :D  Annelie, Ancki, Ewa och jag samlades vid Auroraparken och Yxbacken.
 
 
Tokglada hundar och en riktigt rolig dag blev det.  Vi började inne i "parken" med diverse övningar, lite olika för varje hund idag.
Först ut blev Agnes och Theo som körde ihop. Därefter blev det Ebbas tur. På första övningen ville jag ha tre kastare så Ebba fick komma ut som ensam hund.
 
Vi började med 3 enkelmarkeringar med tre kastare. Kastarna var utställda som en solfjäder. Snett upp till vänster på en kulle, rakt fram på stigen där dummyn landade vid sidan av i ormbunkarna, snett till höger över bäcken med dold kastare.
Bra fart ut, bra fart även in och inga konstigheter med dessa markeringar.
 
Flyttade oss lite till "gräddhyllan" 1 markering och ett kvarlagt linjetag ställde inte heller till några bekymmer.
 
Flyttade oss lite till och det blev en ganska lång markering uppför en slänt, samt två enkelmarkeringar av samma kastare, en till höger och en till vänster.
Avslutningsvis en hörselmarkering uppför en kort brant backe.
 
 
          
 
          
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter fika och babbel blev det ett pass till, nu ute i knattebacken.  Nu testade vi av lite dirigering som vi tränat på här hemma en hel del.  Alltid kul att testa av och kolla hur väl det sitter när det blir mycket störning.
Skickade först rakt ut för att kolla stoppsignalen. Därefter ett skick rakt fram, stopp på halva vägen och sedan skick till vänster och plocka upp dummyn.
Det här gick MYCKET bättre än förväntat bara att vi tränar vidare här hemma.
 
 
 
 
 
       
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ancki, Frida, Agnes

Tack för en underbar eftermiddag. Skönt att komma ut och koppla av med gyllenpälsarna !!!! Himla roligt var det och hundarna imponerade !!!

2012-09-18 @ 09:03:46
URL: http://www.goldentjejerna.se
Postat av: Ann-Sofie

På bilderna där Ebba springer är hon suuuuperlik Eddie ju ♥

2012-09-18 @ 20:30:31
URL: http://zettertterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0