Vid sjön

 
 
 
Idag passade vi på att utnyttja det soliga och varma vädret med en tur ner till sjön. Tycker annars det börjar bli för kallt för att simträna nu.
Även om mina hundar (och de flesta retrievers) gärna badar medan isen nästan fortfarande ligger är det inte optimalt med för kallt vatten när det gäller simträning som rehabilitering, i alla fall inte enligt mig.
Men idag var det varmt och skönt både i vattnet och luften så vi tog en tur ner till sjön. :D
 
 
 
 
Millie blev först ut och har numera full koll på hur allt ska gå till. Idag fick hon simma 3 + 3 + 4 minuter med paus emellan. Numera tar vi paus hängandes på Mattes arm vid båtkanten så blir det inte riktigt lika blött i båten ;D
 
 
 
                             Vilopaus vid båtkanten och inte ens Matte tycker det är kallt i vattnet :D
 
 
 
 
Därefter var det Ebbas tur, vilket Millie tycker är alldeles förfärligt orättvist. ;D När det gäller Ebba är det där med hur simning med båt ska gå till en helt annan sak !!! Hon vill helst sitta hon Matte i båten och inte riskera att Matte kanske åker ifrån henne.......hmmmm........Himla tur att jag garderat mig med regnbyxor !!!!!  Att försöka fota samtidigt var liksom inte ens att tänka på. ;D
 
 
Hade planerat 2 + 2 + 2 minuter. Även om pausen vid båtkanten gick bra slutade det med 2 + 4 minuter innan vi gick upp på land igen.  Blir det någon mer simning av igen får det nog bli som apportering med Simon som kastare ute i båten istället.
Vi får väl se hur det kommer gå när Ebba ska börja simma bassängsim i Norsholm till vintern..............
 
 
       
                                                          Dags att torka sig !!!!!!!!!!!!!! ;D
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0