Alpha Ohm 5

Idag var det dags för ett nytt besök på Alpha Ohm. Pernilla var det som tog hand om oss.  Först lite kläm och känn, som vanligt.
Pernilla tycker hon har musklat på sig bra på låren, vilket även jag själv har kunnat se här hemma.
 
Sen var det dags att kliva upp på bandet. Ebba vet hur det går till numera. Kliva upp och bli instängd i "lådan" sen påfyllning av vattnet innan det är dags att börja röra på sig.
 
Pernilla höjde vattennivån något vilket ger lite högre motstånd. Både före och efter själva travpasset är det alltid igångsättning och nervarvning i skritt men själva tiden tas under travet. Idag blev det 9 min. Tyckte Ebba sprang på jättebra och sänkte även huvudet korta stunder :D
 
Efter bandet blev det stretching och vibben 15 min då det även blev lite massage av Pernilla. Ebba är fortfarande lite spänd i ryggmusklerna men det är mycket bättre mot första gången vi var här. Jätteskönt tyckte Ebba speciellt nackmassagen !!!!
 
Nu ska vi glesa ut besöken men fortsätta träna hemma som tidigare. Nästa gång blir om 1½ vecka sen blir det varannan vecka ett par gånger får vi se hur den fortsatta planeringen blir sen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0