Lördagsträning

 
 
 
Idag drog vi till Sörsjön. Vi skulle varit några stycken men det blev återbud i sista stund så vi blev själva, Annelie och jag. Kändes ganska skönt då jag har åkt på någon influensa från jobbet och kände mig rätt krasslig.
 
Nu fick vi till det superbra för allihop ändå och Ebba imponerade stort. Det kanske berodde på att jag tagit proffsklädseln idag, för visst är det väl den det hänger på ?!?!?!?! ;D
 
 
Pga Ebbas löp varvade vi rastningar och träningar i olika omgångar.  Simträning för Millies del och Ebba fick åka med i båten.  Körde 10 - 10 - 10 min med korta pausar på land. Millie blev inte ens flåsig trots att det blåste lite och hon stretade på bra och tyckte roddaren höll alldeles för dålig fart :P  Annelie som kämpade för fullt med åror som inte ville lyda.
 
 
Till Ebba (som blev sist ut som vanligt) blev det en "jaktstig" ner till sjön. En hel del fotgående som funkade bra !!
Vid första "stoppet" blev det en enkelmarkering. Dolt nedslag ner i en svacka. Därefter flyttade sig Annelie. En ny markering men med samma nedslagsplats.
Vid andra "stoppet" blev det en enkelmarkering upp på ett litet berg. Nu stod Annelie kvar medan Ebba och jag transporterade oss framåt till andra sidan berget och fick en ny markering med samma nedslagsplats.
tredje "stoppet" blev en kort enkelmarkering. Dolt nedslag och ett kvarlagt linjetag som hämtades senare på tillbakavägen. (inget fel på minnet när det gäller linjetag !!!)
 
 
Nu började vi närma oss vattnet och Ebba får lite bråttom och hamnar något långt fram i fotposition men vi bryter av med en markering på stigen. Sen är det dags för vattenarbete.
 
Vi kör 4 enkelmarkeringar utmed stranden innan vi är framme vid "udden" Där blir det dubbelmarkeringar samt även störningsmarkering på vatten med linjetag upp på land.
Ebba imponerade stort hela jaktstigen igenom med att göra ett toppensnyggt arbete !!! verkligen nöjd med allt idag !!
 
 
 
 
 
 
   En dubbel där den ena hamnade alldeles nära berget. Ebba lockades mest av de roliga markeringarna
          ute bland stenrösena så hon hoppar nästan på dummyn för att ta den först kastade först ;D
 
 
 
 
 
 
            Fast det inte behövdes var det så himla roligt att ta sig upp över "öarna" på vägen hem.....
 
 
 
                                                    ............ och ner igen !!!
 
 
 
 
 
 
                                        Fick en som hamnade uppe på "ön" oxå !!!!
 
 
Jobbade en del med avlämningarna vid vattnet och att Ebba som ofta vill välja väg upp lite vid sidan av mig ska komma rakt in. Blev kanonbra när jag tog emot sittande på huk, så det kör vi nu ett tag framöver. (eller så mycket mer arbete i vatten kommer det ju kanske inte bli nu när vi kommer längre in i löpet så vi får väl se hur vädret är när det går att börja bada igen. Annars kanske det får vänta ända till våren)
 
 
 
 
 
En riktigt härlig toppendag fick vi med riktigt duktiga hundar, mycket fika och trevligt babbel. En hel massa fina bilder blev det oxå taget av Annelie när min kamera blev kvar hemma. Tusen tack för dem !!!!
 
 
Kvällen avslutades sen på bästa sätt med att Ann-Sofie (som är Matte till Ebbas brorsa Eddie) kom och övernattade eftersom hon var på workshop i Linköping hela helgen. En härligt pratig lördagkväll !!! Såååååå himla roligt att du kom !!!!!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Å så himla skoj att det passade o vi äntligen fick ses....ja o mycket babbel blev det o ändå känns det som vi kan fortsätta med mer en annan dag, tror inte vi blev helt klara ;-)
Tack för ett underbart B&B med världens bästa sällskap ♡

2013-09-18 @ 23:14:35
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0