Skogen

 
 
Idag bar det av till blåbärsskogen.  Oj vad mycket vi hann med men så blev vi där i nästan 6 timmar oxå.
 
kl 11 mötte vi upp Annelie och Grabbarna. Började med en rejäl promenad så alla "skuttgurkor" fick göra av med lite energi ;D Massor med fina blåbär så alla pyttsar vi kunde hitta letades fram och började fyllas.
Sen blev det fika innan hundarna skulle få jobba lite "på riktigt".
 
 
Det blev vattenarbete idag oxå. För Millie och Ebbas del låg fokus på stadga och avlämningar. Ebba fick börja och allra först körde vi ett par dubbelmarkeringar uppe på land där vi jobbar vidare som tidigare. Sen ner till vattnet där stadgan satt där den skulle. ( och inget fel på avlämningarna heller)
 
 
 
 
 
 
 
 
För Millie blev det bara vattenmarkeringar och stadgan satt väl inte riktigt där den skulle, just precis idag ;D Däremot var det ordning och reda på avlämningarna !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När alla jobbat klart blev det mera blåbärsplockning och även lingon hittade vi gott om !! Nu ska det syltas här hemma !!
 
En riktig, riktig toppendag !!! Det ända som var riktigt uselt (på gränsen till katastrof) var det usla fika. Alldeles för lite !!!!!! och helt i avsaknad av smarrigt, sött fikabröd. Nu blir det definitivt bot och bättring till nästa gång !!!
 
Dagens fina bilder på mig och hundarna är förstås tagna av Annelie, tack !!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0