Ut i skogen ska vi gå...........

 
 
 
 
 
Ett par dagarna nu har vi varit iväg till skogen för bärplockning, både med och utan träning samtidigt. Mest har hundarna fått skrotat runt under tiden.
 
MASSOR av stora fina blåbär har vi hittat och det har blivit sylt som kommer räcka hela vintern. En hel del lingon har det oxå blivit men det behövs nog lite till för att räcka till nästa år. Så det får allt bli några turer till, de står sig ju ett tag till där ute i skogen.
 
Idag fick vi även till lite träning för hundarna.  En och en i lugn och ro. För Ebbas del blev det dubbelmarkeringar igen. Hon har lite svårt för det här med minnesbilden när det är dags att hämta in dummy nr.2. Fokuserar gärna på kastaren och väntar att ett nytt kast ska komma och har då inte riktigt minnet med sig.
Vi klurade lite hur vi ska träna upp minnet och även få ett "sug ut" till nr.2 redan medan 1:an är på väg in. tror vi kom på lite idéer som vi ska prova.
 
Innan vi åkte hem blev det även Millies tur. Ett par linjetag med störningsmarkering som hon skötte alldeles utmärkt !!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0