Veterinärbesök

 
 
 
Idag hade vi tid hos Arne Adolfsson på Norsholms Djursjukhus för att titta på Millies tasskada från igår.  Själv tyckte jag ju det så ganska exakt ut som skadan på tån bredvid från i somras.
 
 
Arne klämde och kände, vi fick trava fram och tillbaka i korridoren och sen klämde och kände han lite till. Mycket riktigt är det samma typ av skada som i andra tån. Den yttre böjsenan har gått av. Tur i oturen (om man nu kan prata om det vid skador) så hade inte något ligament eller annat gått sönder den här gången.
Den trasiga böjsenan brukar inte gå att göra så mycket utan den får hon leva med. Med två tår som spretar framåt ser ju tassen i alla fall liksidig ut nu. ;D
Eftersom inget annat var trasigt behövdes ingen operation den här gången ! :D
 
Nu ska vi vila tassen tills hältan och svullnaden gått över men redan på måndag får vi börja simma igen. Efter vilan gäller samma "pyssel" för den här tån som den andra så något extra jobb blir det inte för min del.
 
Känns jätteskönt att det inte var värre än så här. Millie får ligga på soffan och loppa sig ett tag framöver men sen räknar vi med att komma igång igen som innan. Att sen tänka lite extra på tassmassage, uppvärming, stretching och sån't är vi ju vana vid nu.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ancki, Frida, Agnes

Hej! Kan man bli bra fast yttre böjsenan är av? Men visst är skönt att slippa operation den här gången. Du är så duktig med Millie att det där fixar ni !!! Krya på sig hälsningar från alla oss i Berga.

2013-01-19 @ 14:54:15
Postat av: Ann-Sofie

Tur ändå mitt i den rackarns oturen. Ni fixar det tillsammans ♥♥ Kraaaam på er

2013-01-19 @ 20:32:36
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0