Vatten

 
 
 
 
Idag åkte vi iväg till drömgruvan tillsammans med Annelie, Ancki och ett antal gyllenpälsar. :D Ingen planering med i bagaget så vi startade upp med thé och kaka för att få inspiration till dagens upplägg. ;D
Härligt väder så då passade det perfekt med vattenträning.
 
Blev en rolig träning där vi nog lyckades få in det mesta. Passivitet, fotgående, markeringar, dirigeringar, avlämningar, inte skaka och allt vad det nu var.
Jätteduktiga hundar och efter lite mer fika fortsatte vi att hålla till i vattnet (ja i alla fall hundarna) Nu provade vi att skicka över till andra sidan och upp på land. Ta sig upp och hitta dummyn var inga problem men att ta sig tillbaka med dummyn i munnen var värre.
Både Millie och Ebba valde landvägen tillbaka. Med lite hjälp från Annelie löste det sig för Ebba men det här får vi träna vidare på !!!
 
Nöjda och glada avslutade vi dagen med ytterligare en fika (fanns gott om kaka idag !!!!! ) Men när vi satt där och babblade och alla hundar var lugna men fortfarande pigga och glada kunde vi inte låta bli att ta en sväng i skogen för några markeringar.  Millie varvade ett par markeringar med Theo.
För Ebbas del blev det två enkla markeringar och sen en dubbel på samma nedslagsplatser som hon löste helt perfekt !!!
 
 
                

Kommentarer
Postat av: Annelie

Tänk vad bra det kan bli :)! Måste ha varit kakan som hjälpte till!

2013-06-01 @ 21:42:53
URL: http://gyllenliv.blogg.se
Postat av: Ancki

Så bra det kan bli fast man inte tänkt ut så mycket innan träningen. Vi åt ju upp i princip hela stora kakan, jag tycker det är konstigt att vi orkade med så mycket träning....
Jättekul var det att träffa er och jag är mycket nöjd med träningen. Kram

2013-06-01 @ 22:10:13
URL: http://www.goldentjejerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0