Planering A och O eller......

Vi brukar alltid ta en långpromenad vid lunch när vi vaknat, så även idag. Inga jägare i sikte och ingen skylt "Jakt pågår" uppe i skogen så vi passade på att gå dit. Längst upp i skogen mötte vi Fru Älg. Hon hade nog oxå sett att det inte fanns någon skylt uppsatt ;D
 
 
Oftast brukar vi inte få till någon träning alls när vi är i skogen utan strosar bara runt och har det skönt för oss själva. Balansövningar, godisletande, kurragömma och annat roligt brukar vi däremot roa oss med ganska ofta.
 
 
Idag var dock både visselpipa och några tennisbollar med ut så vi fick faktiskt till en massa bra träning på inkallningssignal, stoppsignal och närsökssignal. Riktigt duktiga var vi allihop !!!
 
 
När sen Yvonne hörde av sig och ville att vi skulle träna ett kort pass när hon kom hem från jobbet hängde vi naturligtvis på. Inspirerad av lunchpromenaden ville jag gärna jobba vidare med stoppsignal och närsökssignal så det fick bli planeringen för idag.
Eftersom mörkret kommer fort sparade vi tid genom att gå upp i fårhagen här intill.  Jag ville gärna starta upp med ett par enkelmarkeringen och sen vet jag inte hur det gick med planeringen för det blev markeringar för hela slanten men attans vad bra det blev !!!!
 
 
Mycket markeringar med dolt nedslag över kulle, markeringar "på rad" där hunden sprang över tidigare nedslagsplats samt en massa vända om övningar och stadgeövningar. Inte en enda stoppsignal eller närsöksignal fick vi till. ;D  Ibland går det precis lika bra att köra helt utan planering och hundarna var superduktiga, är så himla nöjd !!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0