Födelsedag

 
 
Lördag betyder som vanligt apporteringsträning. Vi drog till Sörsjön tillsammans med Annelie, Yvonne och Nettan. Idag var det inte riktigt en vanlig lördag utan oxå Millies födelsedag. Älskade Lilla Illern fyllde 9 år !!!!!! Så fort dessa år gått samtidigt som det känns som hon i all evighet funnits vid min sida.
 
 
En hel del fåglar fanns med i packningen och självklart ville vi vara med och prova. Annelie satt i båten som kastare och fotograf och Nettan skötte min kamera. TACK för alla fina bilder på bästa födelsedagsbarnet !!!!
 
 
Millie fick hämta två änder, två knipor och en trut. Lite bråttom iväg men man kan ju aldrig veta om de där fåglarna ska flaxa iväg ! ;D
De flesta inlevereringarna blev fina men allra helst skulle hon nog velat behålla de fina pippifåglarna själv. Truten var ju dessutom rätt besvärlig att få upp på land.
Vi flyttade oss utmed strandkanten och skickade från lite olika håll. När en av kniporna skulle hämtas stod vi lite snårigt till en bit upp på land och då ville lilla fröken smita iväg och försöka rulla sig på bytet ..... hmmmm......så får man INTE göra !! Annars är jag supernöjd hur bra det går att köra med vilt trots minimal träning (ett par gånger per år eller så)
 
 
                                        
                                                          Redo för ett kast från Annelie.
 
 
                      
                                                           Bråttom, bråttom iväg !!!!! ;D
 
 
 
 
 
                                                  Den besvärliga truten på väg in.
 
 
 
 
 
 
                                                                   En and på väg in.
 
 
 
                                        Oj, fick visst vatten i örat preciiiis när den skulle upp. ;D
 
 
Tror Millie var MYCKET nöjd med sin födelsedag !!!!!!
 
 
Ebba fick fortsätta hålla sig på landbacken idag även om löpet börjar vara överstökat. Vi körde mycket fotgående hela vägen ner till vattnet. Gjorde fem stopp under vägen där det kastades enkelmarkeringar. På varje ställe lades det kvar ett linjetag som plockades in på tillbakavägen.
 
Riktigt, riktigt nöjd med fotgåendet trots att det var varmt och vi transporterade oss ner till sjön !! Bra markeringar och inga problem med linjetagen på tillbakavägen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0