Miljöträning

 
 
 
Idag har det varit miljöträning på hög nivå. Ronja fick åka själv med Matte in till den stor staden (läs Norrköping) för första gången för att hälsa på Maria med Bella och gå en promenad tillsammans. Ibland är det bra att få klara sig utan de stora tanterna. Nu var visserligen Bella med men de har bara träffats en gång tidigare så här gällde det att kunna ta hand om sig själv. ;D
 
Visst var det spännande och intressant att komma in till storstan men så himla märkvärdigt var det definitivt inte tyckte Ronja.
 
Först gick vi hem till Maria som bor mitt i stan på 4:de våningen så där fick vi ta hissen. Lite märkligt men helt ok när alla skulle åka med.
 
 
 
 
Därefter gick vi till Folkparken. Varm och solig dag betydde att det var fullt med folk, barn och hundar. Ronja var rejält varm efter bilfärden (trots AC) så först stannade vi till vid den stora fontänen ifall hon skulle vilja svalka sig. Men den var lite läskig så där ville hon definitivt inte doppa tassarna.
 
 
 
 
 
Vi gick vidare och kom till lekparken. Mycket barn i plaskdammen och hoppborgen så där stannade vi en stund och kollade. Men jag tror alla kajor som spatserade runt var mest intressanta.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ronja kändes väldigt flåsig i värmen och vattnet jag hade med att dricka gjorde inte mycket nytta så vi drog oss ner mot strömmen så hon fick svalka sig ordentligt. En liten simtur runt, runt, runt var så skönt att hon helst inte ville komma upp. ;D
 
 
 
 
 
Efter det doppet blev hon i alla fall pigg och busig och vi kunde traska vidare.  Det är alltid mycket aktiviteter på gång i folkparken. En stund stod vi och kollade på volleyboll. Fyra matcher på gång samtidigt och missade bollar som rullade iväg var spännande !!!
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen gick vi och köpte varsinn glass och gick tillbaka till fontänen och satte oss. Nu var den inte alls läskig längre utan ganska intressant att kolla in.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Därefter drog vi oss hemåt till Marias lägenhet igen. Vi gick förbi den stora byggarbetsplatsen ( vilket var väldigt spännande) och fick åka hiss igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen tog vi en fika och hundarna fick tuggben och vila en stund innan Ronja och jag tackade för oss och tog bilen hem till landet igen. Särskilt trött var hon i alla fall inte Lilla Rövardottern för klockan blev över elva innan hon knoppade in för idag. Gissar att det blir en lugn dag i morgon istället.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0