Vi tränar....och tränar.....och tränar......

 
 
 
 
För alldeles, väldigt längesedan påbörjade Ebba och jag ett projekt inspirerade av Johanna och hennes hundar Majken och Ester. Hunden ska med hjälp av en husvägg, eller något annat, stå på "händer". Det här är definitivt inte en övning som föll sig naturligt för Ebba.
 
Periodvis har vi tränat ganska intensivt och periodvis inte alls på flera veckor (ibland månader) Nu fick vi en ny kick efter att Johana skrivit en artikel om just detta och om att träna tricks i senaste numret av Golden Nytt.
 
Kanske hade vi kunna lärt oss detta betydligt snabbare med bättre metoder men jag är verkligen urusel på att strukturera upp vår träning, sätta kriterier och delmål och ännu sämre är jag just när det gäller träninga av små tricks och liknande. Men trots Mattes oförmåga till bra träningsupplägg verkar slutmålet ändå i sikte även om vi har en liiiiten bit kvar.
Lutningen på "rampen" ska bli ännu mindre och till slut plockas bort men det känns som vi snart kan vara i mål. Så nu får Matte se till att hänga i lite till !!!! ;D
 
 
 
                                    ....och här fick vi sitta bakom lås och bom under tiden !!! ;D
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Snyggt syrran!!!
o stackars fångarna 😘

2015-01-09 @ 23:20:20
URL: http://zetterljungs.hundstudio.se
Postat av: Johanna

Men va roligt!! :D kul att du blev inspirerad, det va meningen!

2015-01-10 @ 08:24:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0